Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μανία με το γυμνό έχει η star


H Rihanna «έχει ξεφύγει»: Δείτε όλες τις προκλητικές photos που έχει ανεβάσει η ίδια στο instagramEίναι κουκλάρα, το παραδεχόμαστε.
Η ομορφιά της είναι μοναδική και πολύ λογικό θα μπου πείτε με τέτοιες ρίζες που έχει η κοπέλα. Τα χείλη της χαρακτηριστικά, τα haircuts της πάντα αξιοζήλευτα, το στυλ της άξιο μίμησης.

Η καριέρα της είναι στα «up της» και όχι άδικα, αφού σε αυτό που κάνει είναι πολύ καλή. Για την ακρίβεια είναι από τις καλύτερες performer της γενιάς της. Μέχρι εδώ όλα καλά. Κάπου όμως φαίνεται να το έχει χάσει η RiRi, αφού πια δεν είναι το καλό και αθώο κοριτσάκι του Umbrella που την πρωτογνωρίσαμε. Τη θέση του γλυκού αυτού κοριτσιού έχει πάρει, η wild Rihanna, με τα sexy εξώφυλλα και τις προκλητικές φωτογραφίες με εσώρουχα ή και... χωρίς.

Άσχημη εντύπωση είχαν κάνει και φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν να καπνίζει κάτι όχι και τόσο αθώα... τσιγάρα και να τα δημοσιεύει στο instagram. Η αλήθεια είναι ότι η όμορφη τραγουδίστρια είναιεθισμένη με το instagram και δε διστάζει να δημοσιεύει κάθε προσωπική της στιγμή. Είναι ένα μέσο που την προβάλλει πολύ και σίγουρα με το να δημοσιεύει προκλητικές photos, με πρώτο πλάνο το θεεικό κορμί της, είναι κάτι που προκαλεί και αυτομάτως συζητιέται

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates