Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

H επιστροφή και η... καταστροφή(;)


Την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρίσκεται ξανά από την Τετάρτη στην Αθήνα και θα μπει σε πολύ κρίσιμη φάση η προσπάθεια που κάνει να συγκεντρώσει κεφάλαια για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ο Νίκος
Νοτιάς και οι Supporters κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αναφορικά με τις αποφάσεις τους για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.
Κάπως έτσι... φλερτάρουν με την καταστροφή, καθώς υπάρχουν ακόμα θιασώτες του υποβιβασμού στη Football League και όχι στη Γ´ Εθνική, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την παραμονή των τεράστιων χρεών στην πλάτη της ΠΑΕ. Ο Νίκος Νοτιάς στόμα έχει και μιλιά δεν έχει κι ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για τις αποφάσεις του που αφορούν την επόμενη μέρα της ομάδας, ενώ οι Supporters δείχνουν να έχουν χωριστεί καθώς πλέον υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για πτώχευση της εταιρίας ώστε να οδηγηθεί στα χέρια του Μελισσανίδη που αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικό που δουλεύει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα ξανά στα σαλόνια, να έχει το σπίτι της και να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε αυτή τη λογική κάνει επαφές και για τις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όπου όλα δείχνουν ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κοτσάτου βάζοντας και δικούς του ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο. Αλλωστε αν η ομάδα οδηγηθεί στη Γ' Εθνική κατηγορία, τα πάντα θα περάσουν από εκεί, καθώς εκτός από το γήπεδο η διοίκησή της θα έχει τον πρώτο λόγο και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. μέχρι τότε όμως θα πρέπει να κυλήσει κι άλλο νερό στο αυλάκι αφού οι νυν μέτοχοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις. Αν θα διαλύσουν την εταιρία ή όχι και τούτο δεν μπορεί να το κάνει κανένας άλλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates