Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Προπονητής και παίκτες σε πρώτο πλάνο


Το πενθήμερο ξεκούρασης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και από το βράδυ της Τρίτης τα στελέχη επέστρεψαν στην βάση τους. Οι ημέρες ξεκούρασης βοήθησαν για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να επικεντρωθούν στους στόχους τους. Ο πρώτος είναι η δυναμική πορεία της ομάδας στα πλέι οφ. Η πρωτιά αποτελεί την μοναδική επιδίωξη.

Ο δεύτερος στόχος έχει να κάνει με την συμφωνία με έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή. Και παράλληλα με την απόκτηση παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Ο Τσιστιακόφ επέστρεψε από την Ρωσία, οΒρύζας από το Πήλιο, ο Ζαγοράκης από την Χίο. Ουσιαστικά οι πρώτες επαφές των Τσιστιακόφ και Βρύζα με υποψήφιους προπονητές έχουν γίνει. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εντός των ημερών.
Ο Σαββίδης είναι ενήμερος για τις επαφές, συλλέγει τις πληροφορίες που του δίνουν οι συνεργάτες του και θα είναι αυτός που θα ανάψει το πράσινο φώς για την συνεργασία με έναν έμπειρο προπονητή. Ανεξάρτητα από τα ονόματα που κυκλοφορούν, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή και αμέσως μετά θα αξιολογηθούν οι περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι πως η συμφωνία με τον νέο προπονητή καθώς και οι κινήσεις για την απόκτηση έμπειρων παικτών, αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα φυσικά θα γίνουν με το Ο.Κ. του Σαββίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates