Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ενα τέτοιο κόμμα θα έσωνε την Ελλάδα ! !


Στην Αυστραλία όχι μόνο έχουν κόμμα του Σεξ αλλά και η προεδρίνα του είναι τόσο άνετη που ποζάρει γυμνή στο περιοδικό Hustler! Μάλιστα η Fiona Patten έδωσε τα 1.000 δολάρια που έβγαλε από τη φωτογράφιση σε ίδρυμα για τη μελέτη του καρκίνου του προστάτη.
Στο Hustler λένε ότι αυτή είναι ..η πρώτη γυμνή φωτογράφιση που έχει γίνει από πρόεδρο κόμματος και μάλιστα η τολμηρή πολιτικός παρουσιάζεται σε πόζες που έβγαλε η ίδια. Η Putten με αυτή την κίνηση ήθελε να περάσει και 
ένα μήνυμα στην κυβέρνηση η οποία επιχειρεί να περιορίσει την πρόσβαση των χρηστών του ίντερνετ σε ερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες.
«Οι γυμνές φωτογραφίες μου δεν τραβήχτηκαν από κάποιον επαγγελματία, απλά τις έβγαλα για την πλάκα μου και αν θα ήθελα να χρησιμοποιηθούν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό ή αν απλώς μου αρέσει να ικανοποιώ τον επιδειξία που κρύβω μέσα μου ή οτιδήποτε άλλο, αυτό δεν αφορά την κυβέρνηση η οποία δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό το πράγμα. Οι γυμνές φωτογραφίες δεν βλάπτουν κανένα και αν κάποιος δεν θέλει να τις δεί τότε ας μην αγοράσει το περιοδικό ούτε να τις ψάξει στο ιντερνετ». Η Fionna Patten είναι πρώην ιερόδουλη και το 2009 ίδρυσε το Κόμμα του Σεξ της Αυστραλίας το οποίο ασχολείται με τη λογοκρισία, την ισότητα και τις διακρίσεις.


ergoliptesxalkidikis.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates