Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Να γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν στην τουαλέτα 2-2

 Να γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν στην τουαλέτα 2-2? Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν…


Θεωρία συνωμοσίας 1η:

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Η Jennifer Aniston είναι ΟΝΤΩΣ έγκυος!


ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Η Jennifer Aniston είναι ΟΝΤΩΣ έγκυος!Να τελικά που όπως όλα δείχνουν, στα 43 της η Jennifer Aniston θα γίνει μαμά!
Όπως σας είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες από το star.gr, οι φήμες για εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήταν πολύ έντονες.
Εκτός του ότι κυκλοφορούσε με φαρδιά ρούχα, έχοντας «στρογγυλέψει» αρκετά στο σώμα, απέφευγε να πίνει αλκοόλ και δεν έτρωγε θαλασσινά.
1.jpg
Ορίστε τώρα, που αποδεικνύεται πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η κοιλίτσα της Jennifer Aniston έχει αρχίσει να διακρίνεται ξεκάθαρα!
2.jpg
Οι παπαράτσι, την «τσάκωσαν» σε spa του Beverly Hills, με την ελαφρά φουσκωμένη της κοιλίτσανα είναι εμφανής.

ΔΕΙΤΕ: Ποιοι celebrities πήγαν στην πρεμιέρα του «Fame»;


ΔΕΙΤΕ: Ποιοι celebrities πήγαν στην πρεμιέρα του «Fame»;Γεμάτο με celebrities ήταν χθες το βράδυ το «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου έγινε η πρεμιέρα του φαντασμαγορικού musican «Fame».
Το εν λόγω musical, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και θα παίζεται για όλη την εορταστική περίοδο.
Ποιους τσακώσαμε εκεί;
Τον Τόμας Πρωτόπαπα
2044_TOMAS_PROTOPAPAS_17122012.jpg


Τον Αργύρη Αγγέλου
2047_AGGELOY_17122012.jpg


Τον Γιώργο Σατσίδη με την Άλκηστι Μαραγκουδάκη
2050_SATSIDIS_MARAGKOYDAKI_17122012.jpg


Τη Βάσω Κολλιδά
2056_VASO_KOLIDA_17122012.jpg




Την Αθηνά Οικονομάκου
2064_ATHINA_OIKONOMAKOY_17122012.jpg


Την Άριελ Κωνσταντινίδη
2070_ARIEL_KONSTANTINIDI_17122012.jpg


Τη Λάουρα Νάργες
2085_LAOYRA_NARGES_17122012.jpg


Τη Μαίρη Συνατσάκη με το Μύρωνα Στρατή
2105_SYNATSAKI_STRATIS_17122012.jpg
Τον Πάνο Μουζουράκη με τη Μαρία Σολωμού
2118_MOYZOYRAKIS_SOLOMOY_OIKONOMAKOY_17122012.jpg
Τη Ματθίλδη Μαγγίρα
2131_MATHILDI_MAGIRA_17122012.jpg
Τον Ορφέα Παπαδόπουλο
2136_PAPADOPOYLOS_TSAOYSI_17122012.jpg
Την Ελευθερία Ελευθερίου
2150_ELEYTHERIA_ELEYTHERIOY_17122012.jpg
Τον Δήμο Αναστασιάδη
2158_DIMOS_ANASTASIADIS_17122012.jpg
Την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
2391_IOANA_TRIANTAFILIDOY_17122012.jpg
Τον Ηλία Βρεττό με τη Κλωντιάννα
7306_STOGIA_VRETOS_17122012.jpg
Την Βάσω Λασκαράκη
7363_TOSOYNIDIS_LASKARAKI_IKONOMAKOY_17122012.jpg

Με celebrities συγκάτοικους στον... Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης

Με celebrities συγκάτοικους στον... Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης
Από την… έπαυλη και τα κοσμικά events -ανά τον κόσμο- στον… Κορυδαλλό κατέληξε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και μάλιστα όχι σε prive σουίτα, όπως συνήθιζε, αλλά σε κελί με όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις συγκατοίκους!

Αφού οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον έβγαλαν και από το ιδιωτικό δωμάτιο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», τώρα αναγκάζεται να μοιράζεται το κελί με τον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά, αλλά και τον επίσης… επιχειρηματία, Γιώργο Σαχπατζίδη, που είναι εμπλεκόμενος για την υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.
1871064.jpg
Παρόλο, που ακουγόταν ότι θα είναι μαζί και με τον πρώην υπουργό Άμυνας, κ. Τσοχατζόπουλο, τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε. Όμως τα κελιά τους είναι κοντά, οπότε μπορεί να τα λένε στα… διαλλείματα.
assets_LARGE_t_420_54053803.JPG
Πάντως, και στην φυλακή στα… VIP κελιά μένει!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη- βόμβα: Η Λάουρα Νάργες θέλει να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων!


Αποκάλυψη- βόμβα: Η Λάουρα Νάργες θέλει να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων!Το πρώην κορίτσι του Θέμου και νυν samba girl στο  “Dancing with the stars”, Λάουρα Νάργεςαποκάλυψε συν τοις άλλοις πως ονειρεύεται να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων.
Η ελληνογερμανικής καταγωγής παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση στο σόου “So you think you can dance”, που μάλιστα τότε είχε αφήσει το σχολείο, προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.
Αφού έγινε μια διεξοδική ανάλυση για το ποιος έχει τις περισσότερες Barbie, η Λάουρα ή οι κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου, η παρουσιάστρια είπε πως «Ίσως σε 10 χρόνια, αν μου καπνίσει, θα γίνω παρουσιάστρια ειδήσεων. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα στην τηλεόραση». Έτσι ο παρουσιαστής την «προ(σ)κάλεσε» για ένα δοκιμαστικό!

Η Χριστίνα Κολέτσα το… απολαμβάνει


Η Χριστίνα Κολέτσα το… απολαμβάνει!Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χριστίνας Κολέτσα με τίτλο «Το απολαμβάνω».
Μουσική και στίχους υπογράφει ο Χριστόδουλος Σιγανός.

πρεμιέρα Πέγκυ Ζήνα-Δήμου Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη!

ΔΕΙΤΕ: VIDEO από την πρεμιέρα Πέγκυ Ζήνα-Δήμου Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη!
Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον επιχειρηματία του κέντρου στην «Οδό Πειραιώς 178», το σχήμα ανέβηκε βόρεια, και έτσι από χθες (14/12) εμφανίζονται στο «Stage by Night».
9000_ANASTASIADIS_ZINA_12102012.jpg
Όπως θα δείτε και στα video που ανέβασε ο σύζυγο της Γιώργος Λύρας στο Twitter του, η Πέγκυ τα έδωσε όλα στη σκηνή, διασκεδάζοντας τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο κέντρο προκειμένου να την απολαύσει από κοντά.

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Θέλω τον κόσμο στο πλευρό μου γιατί μου δίνει δύναμη»


Μιχάλης Ζαμπίδης: «Θέλω τον κόσμο στο πλευρό μου γιατί μου δίνει δύναμη»Όλα είναι έτοιμα για το σημερινό μεγάλο τελικό του Κ1 που θα γίνει στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ.
 
Ο Iron Mike στη συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, καθώς αυτός είναι που τον βοηθάει και του δίνει δύναμη.
 
Το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, της ζώνης και των 250.000 ευρώ είναι ο Άντυ Σάουερ, ο οποίος έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο του Κ1, δύο φορές!
 
Το σόου θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες. Σημαντική για τους αθλητές ήταν η ώρα της ζύγισης που έγινε χθες, καθώς βασική προϋπόθεση είναι οι αθλητές να έχουν βάρος μέχρι 70 κιλά! Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ζύγιζε 69 κιλά και 900 γραμμάρια!
 
Από τη χθεσινή μέρα δεν έλειψε το τραγούδι- μανία της εποχής…, το Gangnam Style!  Έτσι, «ιππέυοντας» θέλησε να κάνει την είσοδο του, ο Ιάπωνας αθλητής Γιασουχίρο Κίντο.
 

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Μυτιλήνη-Πνίγηκαν 18 άτομα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Μυτιλήνη-Πνίγηκαν 18 άτομα
Σε κινητοποίηση βρίσκεται το Λιμενικό στη Μυτιλήνη, καθώς χθες το απόγευμα εντόπισαν έναν 20χρονο λαθρομετανάστη με σωσίβιο στη θάλασσα, ο οποίος τους ενημέρωσε πως ήταν ξένος υπήκοος και ταξίδευε με άλλους 28 από Τουρκία.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός, και το Λιμενικό άρχισε να "χτενίζει" τη θάλασσα, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι έρευνες σταμάτησαν και συνεχίστηκαν σήμερα. Με το πρώτο φως της ημέρας, οι λιμενικοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια ασύλληπτη τραγωδία.
Συνολικά, το Λιμενικό περισυνέλλεξε 18 νεκρούς λαθρομετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι 9 αγνοούνται ακόμα, και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο


Χαροπαλεύει ένας ηλικιωμένος άντρας από τα Ψαχνά μιας και χθες το απόγευμα (25-04-2012) τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Το περιστατικό συνέβη στα Ψαχνά, στις 18.30.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της Αρτάκης, το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα ήταν ο 90χρονος άντρας να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει.

Σύμφωνα με το evianews.com, περαστικοί έτρεξαν στο σημείο και κάλεσαν και ασθενοφόρο. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηράκλειο: Ήρθαν τα πρώτα ''χελιδόνια'' από τη Ρωσία!

Αχαϊα: ''Δεν πηγαίνω σε οίκους ανοχής, γιατί είμαι της εκκλησίας''! Κρήτη: Θα ''ανατίναζαν'' ολόκληρη γειτονιά-Βόμβα σε όχημα υπαλλήλου των φυλακών! 



Σοκ: Χάραξε στο σώμα του 6χρονου γιου του... μια πεντάλφα

Σοκ: Χάραξε στο σώμα του 6χρονου γιου του... μια πεντάλφα!
Ένα εξωφρενικό περιστατικό σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, όπου ένας πατέρας θέλοντας να τιμήσει την ημερομηνία 12/12/12 χάραξε στην πλάτη του μόλις 6 ετών γιου του μια πεντάλφα!!
Ο ίδιος για να δικαιολογήσει την πράξη του είπε στις αρχές ότι αυτό που τον οδήγησε στην κίνηση αυτή είναι η… ιερότητας της ημέρας.
Το ακόμα πιο «τρελό» είναι πώς στην αστυνομία τηλεφώνησε ο ίδιος ο πατέρας και είπε: «Έχυσα λίγο αθώο αίμα. Χάραξα μια πεντάλφα στο γιο μου».
Μερικά λεπτά αργότερα, η αστυνομία έλαβε ένα νέο τηλεφώνημα, από τη μητέρα του παιδιού, η οποία με λυγμούς ζητούσε βοήθεια.
Όταν η αστυνομία του Τέξας έφτασε στο σπίτι, βρήκε το αγόρι να τρέμει, γυμνό από τη μέση και πάνω με την πεντάλφα στην πλάτη του.
Ο άνδρας συνελήφθη και φυλακίστηκε με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Πα-Τέρας, βίαζε τα ΤΡΙΑ ανήλικα κοριτσάκια του


Πα-Τέρας, βίαζε τα ΤΡΙΑ ανήλικα κοριτσάκια τουΣοκαρισμένη είναι η Αγία Νάπα, από την είδηση ότι ένας πα-τέρας βίαζε τα ΤΡΙΑ ανήλικα κοριτσάκια του.
Ο 40χρονος, κατηγορείται για βιασμό, αιμομιξία και άσεμνη επίθεση εις βάρος των τριών κοριτσιών, ηλικίας 12, 14 και 15 ετών.
Τον 40χρονο, κατήγγειλε στην αστυνομία η μεγαλύτερη κόρη του, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις Αρχές.
Αμέσως, ο πα-τέρας παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη στο κακουργιοδικείο Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 6 Φεβρουαρίου του 2013.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Έχω καταστραφεί ψυχικά από έρωτα»


Για τον έρωτα, τη δουλειά και τους άντρες που έχει συναντήσει στη ζωή της μιλάει σε συνέντευξή της η Άννα Βίσση ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως έχει καταστραφεί από έναν έρωτα.
«Ναι, έχω καταστραφεί ψυχικά. Έχω νιώσει έως και θλίψη για πολύ καιρό». Ερωτηθείσα μάλιστα για το αν έχει θυσιάσει πράγματα για τους συντρόφους της, απαντά:

Υπάρχουν τρόποι να τα εξαφανίσεις


Μπορεί ποτέ να μην είχατε έρθει αντιμέτωπες με τα σπυράκια και τώρα που ενηλικιωθήκατε να έκαναν την εμφάνισή τους.
Με «όπλο» το μακιγιάζ, καλύψτε τα εύκολα και αποτελεσματικά.
Απλώστε σε όλο το πρόσωπο φον ντε τεν oil free.
Πάρτε ένα κονσίλερ ειδικό να καλύπτει και να θεραπεύει τα σπυράκια. Υπάρχουν στην αγορά ειδικά

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Έχω ανάγκη από έναν σύντροφο»


Τα λάθη που έχει κάνει με τους άντρες της ζωής της και την αδυναμία στη μονάκριβη κόρη της Φαίδρα εξομολογείται η Βάνα Μπάρμπα. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News δηλώνει ότι η κόρη της είναι ο μόνος άνθρωπος που της έχει αλλάξει τη ζωή και παραδέχεται πως έχει ανάγκη από

Τα σωματεία Μεταλλείων Κασσάνδρας ανακοινώνουν στους Εργαζομενους Μεταλλειων Μαυρων Πετρων-Ολυμπιαδος-Σκουριων-Στρατωνιου

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Το σημερινό τρομοκρατικό χτυπήματα στους χώρο εργασίας της Φισώκας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μας. Να ξέρουν οι διώκτες μας, πως ήταν η τελευταία φορά, που έκαναν τα παλληκάρια με βόμβες μολότοφ.

Αφού το κράτος δεν μπορεί ή δεν θέλει να προστατέψει τις ζωές μας και το δικαίωμα μας στην εργασία, θα

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: Angelina Jolie: «Θα πρέπει να εγκαταλείψω την ηθοποιία»

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: Angelina Jolie: «Θα πρέπει να εγκαταλείψω την ηθοποιία»Τέτοια εποχή πέρυσι, ο Brad Pitt είχε δηλώσει πως θα εγκαταλείψει την ηθοποιία για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Τώρα, την ίδια δήλωση ΒΟΜΒΑ κάνει και η Angelina Jolie!

Η Angelina σε συνέντευξη που έδωσε στο «Channel 4» είπε πως «σκέφτομαι πως πρέπει να εγκαταλείψω την ηθοποιία , καθώς τα παιδιά μου πλησιάζουν στην εφηβεία και θα έχω πολλά θέματα να “τακτοποιήσω” στο σπίτι. Έχω απολαύσει μια μακροχρόνια πορεία στον χώρο του θεάματος. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και για όλες αυτές τις δουλειές. Έχω την ευκαιρία να διηγηθώ πολλές ιστορίες…»

«Υπάρχουν μερικά film ακόμη τα οποία θέλω να γυρίσω. Δεν έχω τελειώσει. Αλλά αν έφευγα από τον χώρο αύριο κιόλας, θα αφιέρωνα περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Θα ξυπνούσα σαν ευτυχισμένη  μητέρα  με τα παιδάκια της» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Mike Tyson: «Έπιασα τη γυναίκα μου στο κρεβάτι με τον Brad Pitt»!

Mike Tyson: «Έπιασα τη γυναίκα μου στο κρεβάτι με τον Brad Pitt»!
Πριν γνωρίσει την Angelina Jolie και την Jennifer Aniston, o Brad Pitt ήταν ..γυναικάς!
Τη δεκαετία του ’80 λοιπόν, ο πρώην πρωταθλητής του μποξ, Mike Tyson ήταν σε διάσταση με την τότε σύζυγό του, την ηθοποιό Robin Givens.
Ένα βράδυ, ο Mike επέστρεψε μετά από αγώνα στο σπίτι του και τι να δουν τα μάτια του.. Στο κρεβάτι του, τη γυναίκα του και τον… Brad Pitt!
«Τους έπιασα στα πράσα! Τους είδα στο κρεβάτι μου και τρελάθηκα! Σοκαρίστηκα! Έπρεπε να δείτε τη φάτσα του Pitt όταν με είδε» είπε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό show o Mike.
Πως αντέδρασε όμως ο πρώην πρωταθλητής του μποξ;; Σίγουρο είναι πως δεν έριξε μπουνιές στον Brad, αφού o γόης του Hollywood έφυγε από την κρεβατοκάμαρα χωρίς γρατζουνιά…

Ο Johnny Depp λατρεύει τις Barbie και η Mila Kunis το Warcraft!


Ο Johnny Depp λατρεύει τις Barbie και η Mila Kunis το Warcraft!

Και οι επώνυμοι έχουν την τρέλα τους… Μη νομίζετε πως είναι normal! Κάποιοι από αυτούς έχουν τρελά hobbies…
Αναλυτικά:
Kate Moss: To top model τρελαίνεται για συγχρονισμένη κολύμβηση και πολλές φορές ξεκλέβει χρόνο για να κάνει το hobby της!
hobby-Kate-Moss.jpg
Johnny Depp: Λατρεύει να παίζει με τις Barbie. Ναι πολύ καλά διαβάσατε!! Έχει πλούσια συλλογή από αυτές… Ελπίζουμε μονάχα να μην τσακωνόταν με την κόρη του για το ποιος θα πρωτοπάρει το κουκλόσπιτο…
hobby-Johnny-Depp.jpg
Mila Kunis: Λιώνει ώρες ατελείωτες παίζοντας «Warcraft»! Να λοιπόν γιατί ταίριαξε με τον Ashton Kutcher.
hobby-Mila-Kunis.jpg
Tom Cruise: Πέρα από την Σαϊεντολογία αγαπά και την ξιφασκία! Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο παίζει για να ξεδίνει…
hobby-Tom-Cruise.jpg
Angelina Jolie: Έχει τεράστια συλλογή από μαχαίρια, τα οποία τα δίνει στα αγόρια της και παίζουν μα ζί…
hobby-Angelina-Jolie.jpg

ΑΥΤΑ είναι τα ωραιότερα καρέ χτενίσματα!


ΑΥΤΑ είναι τα ωραιότερα καρέ χτενίσματα!Ποιος είπε ότι το καρέ μαλλί δεν είναι θηλυκό; Το ακριβώς αντίθετο, αποδεικνύουν μερικές από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood, που τόλμησαν να κουρέψουν κοντά τα μαλλιά τους, και τους πήγαινε πολύ.
Εμείς από το star.gr, ψάξαμε και σας βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα καρέ κουρέματα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μαλλί σας τώρα που έρχονται γιορτές, και ψάχνετε ιδέες!
Κάντε κλικ και πάρτε μια γεύση:
Keira Knightley
Knightley.jpg
Emma Watson
Watson.jpg
Lisa Rinna
Rinna.jpg
Rachel Taylor
Taylor.jpg
Julianne Hough
Hough.jpg
Brooklyn Decker
Decker.jpg
Christina Aguilera
Aguilera.jpg
Karlie Kloss
Kloss.jpg
Dianna Agron
Agron.jpg
Victoria Beckham
Beckham.jpg
Charlize Theron
Theron.jpg
Rita Ora
Ora.jpg
January Jones
Jones.jpg
Cameron Diaz
Diaz.jpg
Jessica Alba
Alba.jpg
Jennifer Aniston
Aniston.jpg
Jessie J
Jessie J.jpg
Drew Barrymore
Barrymore.jpg
Milla Jovovich
Jovovich.jpg
Cheryl Cole
Cole.jpg
Katie Holmes
Holmes.jpg
Gwyneth Paltrow
Paltrow.jpg
Katy Perry
Perry.jpg

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates