Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πιο τρελή ξανθιά φαντασίωση από την Βάσω Κολλιδά δεν υπάρχει!!


Μόλις την βλέπει κάποιος, κάτι παθαίνει. Εδώ που τα λέμε πολύ δικαιολογημένα. Η Βάσω Κολλιδά(ή Κολυδά δεν είμαστε σίγουροι) έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Playmate από τις λίγες, συμμετείχε και σε τηλεοπτικό πάνελ. Έχει βγάλει δική της κολεξιόν με ρούχα, ενώ προχωράει με γοργά βήματα προς την διάκριση. Και την αξίζει πέρα από όλα όπως θα δείτε και στις παρακάτω καυτές φωτογραφίες.

H Μαντόνα δείχνει το στήθος της σε 50.000 Τούρκους (video)

Σοκ και δέος (κυρίως σοκ) υπέστησαν οι Τούρκοι φαν της Μαντόνα, όταν την είδαν να κατεβάζει το σουτιέν της και να τους δείχνει το στήθος στης στα πλαίσια της συναυλίας που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη.


Μια μέρα πριν την συναυλία, η Μαντόνα -

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τα σπάει -και- η Μαρία Ματσούκα

Χωρίς σουτιέν και η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία. Νέα ήθη λοιπόν από τις… Ματσούκες!
«Like» και για το Μαράκι…

Η απίστευτη ιστορία της 11χρονης που αιωρούνταν πάνω από το κρεβάτι της!

Είναι ίσως η πιο γνωστή περίπτωση
poltergeist που έχει καταγραφεί ποτέ, σε ένα σπίτι σε έναν τυπικό προαστιακό δρόμο στην...


οικογένεια της 11χρονης Janet Hodgson.



Η οικογένεια είχε προβλήματα από δυνατούς θορύβους, αντικείμενα τα οποία σύμφωνα

Υποψήφια δήμαρχος πρωταγωνίστρια σε πορνό (pics)


Σέξι όσο ποτέ, η Σάρα Τομάζι προκαλεί όπoυ σταθεί και όπου βρεθεί με την εμφάνισή της και τις προκλητικές της πόζες. Η 31χρονη Ιταλίδα, είναι μοντέλο, ηθοποιός αλλά πάνω από όλα προτάσσει τα στήθη της (στην κυριολεξία) κηρύσσοντας τον πόλεμο κατά των τραπεζών.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Γυμνή στη μπανιέρα της η Ν. Θεοδωρίδου για το νέο της video clip (βίντεο)


Γυμνή στην μπανιέρα εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις ανάγκες του νέου το της video clip “Για Κανέναν” που κυκλοφόρησε χθες. Η γνωστή τραγουδίστρια που υιοθετεί στο video το ανδρόγυνο λουκ εμφανίζεται στις πρώτες σκηνές γυμνή... μέσα στην μπανιέρα της.Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Νατάσα σηκώνεται από την μπανιέρα, αποκαλύπτοντας την πλάτη της, στην οποία διακρίνονται τα τατουάζ που έχει κάνει για τις κόρες της. 





Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η Δήμητρα Ματσούκα χωρίς σουτιέν

Η Δήμητρα Ματσούκα ξέχασε να φορέσει σουτιέν. Ποιους ενοχλεί;
Μόνο τους πουριτανούς. Από εμάς έχει σίγουρα ένα «like»!..

Φωτογραφίες από 15 μοναδικά.. οπίσθια!

Όταν σε ρωτάνε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε μια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να απαντήσεις «το στήθος» ή «τα μάτια». Απλά επειδή θεωρούμε ότι κοιτάμε τις γυναίκες από μπροστά. Ακολουθούν 15 φωτογραφίες που θέλεις να βλέπεις τις γυναίκες από πίσω…
Γιατί, τελικά, η πίσω «θέα» έχει άλλη αξία…

Τα Θετικά Της Κρίσης: Η Ερωτική Ζωή Παίρνει Φωτιά!


Αν είστε “πεσμένοι” τον τελευταίο καιρό, μάθετε πώς η κρίση μπορεί να αναβαθμίσει τη σεξουαλική σας ζωή…
Είναι γνωστό ότι όταν η οικονομία καταβαραθρώνεται, τα γεννητούρια παίρνουν τα πάνω τους! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί όταν δεν δουλεύετε, έχετε άφθονο χρόνο για άλλα πράγματα; Μην απελπίζεστε λοιπόν, μπορεί..

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πασίγνωστος πολιτικός πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια;


Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά, το ψάξαμε στο εξειδικευμένο website www.psychologia.gr και σας παρουσιάζουμε τα συμπτώματα της ασθένειας που ονομάζεται ‘’Αντικοινωνική Διαταραχή της προσωπικότητας’’:

Στα κλινικά χαρακτηριστικά βλέπουμε την γενικά ανεύθυνη συμπεριφοράτην περιφρόνηση και παραβίαση των δικαιωμάτων των άλλων, την

Διαβάστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν πάτε να ψηφίσετε


Ας κάνουμε ένα μικρό μάθημα οικονομικών γιατί μάλλον μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί! Βασίζονται στην αμάθεια και μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Για να μπούμε στην ουσία της πολιτικής που μας υπόσχονται πρέπει να γνωρίζουμε 2 βασικά και εύκολα πράγματα στην οικονομία:

1ον: ΑΕΠ: Η οικονομική δύναμη μιας

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ενα τέτοιο κόμμα θα έσωνε την Ελλάδα ! !


Στην Αυστραλία όχι μόνο έχουν κόμμα του Σεξ αλλά και η προεδρίνα του είναι τόσο άνετη που ποζάρει γυμνή στο περιοδικό Hustler! Μάλιστα η Fiona Patten έδωσε τα 1.000 δολάρια που έβγαλε από τη φωτογράφιση σε ίδρυμα για τη μελέτη του καρκίνου του προστάτη.
Στο Hustler λένε ότι αυτή είναι ..

Ξεβράκωσαν την γυναίκα του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα (video)


Δες το Video, εκεί που παρουσίαζε την εκπομπή της στην Ισπανική τηλεόραση...
ένας νεαρός της τράβηξε το φουστάνι και την άφησε εντελώς ξεβράκωτη να τον κυνηγάει στο studio on air...

VIDEO: Ο μπάρμαν... ζογκλέρ - Απίστευτα κόλπα!

Ο συγκεκριμένος μπάρμαν κάνει απίστευτα κόλπα...
Μην το προσπαθήσετε στο σπίτι...

Σκηνές με φαντασία για κάμπινγκ με… ουσία!


Αν ανήκετε σε αυτούς που αντιπαθούν τα έντομα (έρποντα και ιπτάμενα μαζί) και αρνείστε πεισματικά να καταλάβετε όλους αυτούς που λατρεύουν το κάμπινγκ και την επαφή με τη φύση, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε...

Τα νέα ταξί της Ελλάδας έχουν... γκάζια!

Το συναντήσαμε κάπου στα Βόρεια Προάστεια... Ε, δεν το βλέπεις και κάθε μέρα! Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η εκσπερμάτωση μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου!


Οι τακτικές εκσπερματίσεις φαίνεται να έχουν διπλή προστατευτική δράση για το γεννητικό σύστημα ενός άνδρα. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of the American Medical Association», η υψηλή συχνότητα εκσπερμάτισης μπορεί να συνδέεται με μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Επιπλέον..

Και άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός χάριζε δάνεια προεκλογικά, τον θυμάστε;


15 ημέρες πριν τις εκλογές του '09, ο τότε υποψήφιος πρωθυπουργός ....Παπανδρέου, ανήγγειλε οτι θα χαρίσει τα δάνεια του λαού προς τις τράπεζες. Τρία χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. 
Ο Τσίπρας, πάλι 15 ημέρες πριν τις εκλογές..

Anonymous: Επιτέλους έπεσε το γ@$& Facebook

Προβλήματα αντιμετώπιζε χθες το βράδυ για περίπου 3 ώρες το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουν περιερισμένη ή καθόλου πρόσβαση.

Οι φήμες που θέλουν εδώ και καιρό τους Anonymous να θέλουν εδώ και καιρό να ΤΟ «ρίξουν» εν μέρει επιβεβαιώθηκαν αφού..

Δείτε το τρέιλερ του PES 2013 (video)

Η Konami δημοσίευσε το επίσημο τρέιλερ και τις πρώτες εικόνες από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου Pro Evolution Soccer 2013...

Το sex-symbol Samantha Fox ήρθε στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε πανικό!!


Είναι καυτή ακόμα και τώρα και το απέδειξε με την έλευσή της στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας την περασμένη Τετάρτη αφού προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος.Γιατί ήρθε όμως στην Ελλάδα??...

Τα 53 πιο σέξι δευτερόλεπτα της ημέρας


Ένα σποτ με τα πλέον καυτά σούπερ μόντελ του πλανήτη είναι από μόνο του είδηση! Κι όταν μιλάμε για τα αγγελάκια της Victoria's Secret, η "είδηση" είναι εξασφαλισμένη.

Οι Doutzen KroesLindsay Ellingson και Lais Ribeiro, βάλθηκαν για τα καλά να σας δείξουν τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι. Είσαστε έτοιμοι;...

Απίστευτη πρόκληση από την Bild: Έλληνες που κρύψατε τόσα δισεκατομμύρια που σας δώσαμε;

Ένα ακόμη προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Bild στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής της έκδοσης με τίτλο «Έλληνες, τι έχετε κάνει με τα δισεκατομμύρια μας;» όπου ο αρθρογράφος Jan Schäfer, αποπειράται να εξηγήσει στους Γερμανούς πολίτες μέσα από εκτενέστατη ανάλυση πού έχει ξοδευτεί η οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας.

Διαβάστε το γερμανικό άρθρο:..

Ελληνικά blogs. Tέλος εποχής. Από .com σε .gr

Άρχισε και στην Ελλάδα από σήμερα 1η Ιουνίου η Goggle μέσα από το Blogger, την ονοματοδοσία των blogs (ιστολογίων) με την κατάληξη .gr...

Οι Βασιλιάδες... τι θα δούμε απόψε..


 'Ηρθε ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να διαχωρίσει τις σχέσεις του Μάρκου και της Γιούλης; Η Μαρίνα προσπαθεί να ..

Ο 15χρονος που επινόησε μέθοδο διάγνωσης του καρκίνου


Η ΝΈΑ ΜΈΘΟΔΟΣ  ΑΠΟΔΕΊΧΘΗΚΕ ΦΘΗΝΌΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΎΣΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ, ΑΠΌ Ό,ΤΙ ΟΙ ΉΔΗ ΓΝΩΣΤΈΣ ΜΈΘΟΔΟΙMΈΘΟΔΟ  ΔΙΆΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΈΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΏΙΜΑ ΣΤΆΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ...

Τώρα: Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του υπ.Παιδείας


Η GHS αλλοίωσε την αρχική σελίδα του υπουργείου (minedu.gov.gr) αφήνοντας ένα μήνυμα που αναφέρεται στο σημερινό σύστημα παιδείας, την αμέλεια του κράτους προς τους μαθητές και την κατάχρηση της εξουσίας κάποιων όσο αφορά το σύστημα.
Το πλήρες κείμενο στην αλλοιωμένη ιστο σελίδα του υπουργείου Παιδείας..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates